Hoe houdt u uw garage en huis veilig?

Hoe houdt u uw garage en huis veilig?

Hoge Beveiliging Deursloten – Met behulp van een goed garageslot op de ingangen van de garage kunnen wij ervoor zorgen dat u en uw gezin veilig zijn. Wanneer u de veiligheid van uw huis wilt verbeteren, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw garagedeur te beveiligen. Lees meer over goede deursloten hier: https://www.slotenmaker-24.nl/nl/slotenmaker-bergen-op-zoom-1518.html

Hangsloten – Installeer een stevige beveiliging hasp over de opening van uw buitendeuren en beveilig ze met een hangslot om als potentiële inbrekers af te schrikken. Zorg ervoor dat het hangslot in kwestie is gemaakt van dik metaal en sterk genoeg is om eventuele misbruiken aan te kunnen.

Ankers – Betonnen ankers kunnen in de grond boren en voorkomen dat de deuren van uw garage opengaan. Omdat ze binnenin gemonteerd zijn, kan een dief ze niet bereiken. Gebruik een goed garagebeveiligingsslot.

Bouten – Ook wel deadbolts genoemd, door het installeren van een grendelsysteem of zelfs het forceren van een bout door uw garagedeur kan de veiligheid van uw garagedeur verhogen. In staat zijn om deze bout snel en gemakkelijk te verwijderen is een grote bonus als je snel het huis uit wilt zijn.

Ga verder dan Garagedeursloten

Fysieke installatie van deursloten is niet de enige manier om uw Garage te verbeteren tegen inbraakpogingen.

Verbeter uw beveiliging – Het beveiligen van uw huis tegen inbraak kan de veiligheid verhogen tot een stadium waarin een overvaller de toegang tot uw pand wordt ontzegd. Gebruik een deur van goede kwaliteit en installeer een ijzeren hek en raamroosters. U kunt ook uw veiligheid verbeteren door het installeren van een alarm, cctv, enz.

Afstandsbediening – Houd uw afstandsbediening in de buurt en zorg ervoor dat deze nooit verdwijnt naar een plaats buiten het zicht. Inbrekers kunnen de code kopiëren of de code binnen enkele seconden overbrengen naar een andere afstandsbediening. Zonder de juiste vooruitziende blik, kan een inbreker zijn handen op de ene manier in uw huis krijgen die geen veiligheid vereist.

Rolling codes – Moderne automatische garagedeuropeners zijn voorzien van rollende veiligheidscodes, die draaien en veranderen de geprogrammeerde codes elke keer dat uw automatische deur opent. Dit voorkomt dat een dief uw codes steelt wanneer u die van op afstand uitzendt.

Dubbele controle – Uw zijdeur moet altijd worden vergrendeld en aan het einde van de dag dubbel worden gecontroleerd. Zoals eerder vermeld, is een zijdeur die uit een garage komt meestal niet op slot, waardoor dieven gemakkelijk toegang hebben tot uw eigendommen.